dijous, 14 de juliol de 2016

VISITA DE LA CONSELLERA DE TREBALL, AFERS SOCIA.LS I FAMÍLIES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, LA DRA. DOLORS BASSA AMB MOTIU DEL CENTENARI DE LA RESIDENCIA INGLADA VIA


En el marc de la celebració del nostre centenari, volem compartir imatges de l'acte d'avui on la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Sra. Dolors Bassa, adreçava unes paraules als assistents, entregava la placa al President de la Fundació Inglada Via, Sr. MartíSolé i a la seva vegada aquest li feia entrega d'una ceràmica commemorativa del centenari.

Estem molt agraïts a la Consellera de Treball, Afers socials i Famílies, Sra. Dolors Bassa, que ens ha visitat aquest matí acompanyada del Secretari d'Afers Socials i Famílies , Sr. Francesc Iglesies.

En aquest acte ha fet entrega al president de la Fundació, Sr. Martí Solé d'una placa en nom del Govern de la Generalitat, amb motiu del nostre centenari.
El brindis del centenari amb la consellera, Sra. Dolors Bassa, el Secretari d'Afers Socials i Famílies , Sr. Francesc Iglesies, l'alcalde de Vilafranca, Sr. Pere Regull, regidors de l'Ajuntament de Vilafranca , Sr. Joan Manel Montfort i Sr. Ramón Zaballa, President del Patronat Inglada Via, Sr. Martí Solé, Patró de la Fundació Inglada Via, Sr. Quim Vazquez, Director de la Fundació Pinnae, Sr. Antoni Gistau i directora del centre , Sra. Marga Padullés.

Per cent anys més!!!!


Volem agraïr també a l'alcalde de Vilafranca Sr. Pere Regull, que ens acompanyés aquest matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...