dijous, 12 de maig de 2016

AVUI ELS RESIDENTS DE L'INGLADA VIA AL CINEMA KUBRICK


Tal i com ja vàrem explicar a les famílies dels Residents a la reunió d’aquesta mateixa setmana, avui hem iniciat una nova activitat i hem anat al cinema.

Degut a un satisfactori acord entre la Sra. Marga Padulles, Directora de la Residència i la Sra. Maria Olivella propietària del Cinema Kubrick de Vilafranca, més de 30 residents han pogut gaudir en exclusiva, de la magnífica pel·lícula El nuevo exótico Hotel Marigold
Així doncs, a les 10’00h. del matí i una vegada esmorzats, han enfilat a peu en direcció al cinema Kubrick, ben acompanyats del personal de la Residència i voluntaris familiars.  Amb cares d’alegria i satisfacció i disposats a gaudir del cinema, on alguns feia mes de 30 anys que no hi havien estat.

Desprès de la fer-se una foto de grup i un cop ben instal·lats, la Maria Olivella els ha donat la benvinguda i tot seguit s’ha iniciat la pel·lícula.

Kubrick cinema

Des de l’agost del 1994 el cinema Kubrick és un espai d’identitat pel que fa a l’oferta cultural del setè art a la comarca de l’Alt Penedès. Durant anys va compartir el seu paper amb un treball paral·lel als cinemes Bogart, tots dos de la família Olivella Ferran.
L'any 2006, agafant el relleu del Bogart, Kubrick va passar a ser la sala de referència i oferta cinematogràfica a la comarca, tant per la seva qualitat en la programació com per les seves instal·lacions. 

L’any 2013 la sala va decidir fer un pas endavant i començar a projectar amb el sistema digital i deixar enrere el pràcticament desaparegut format en 35mm. Així com, al 2015, es va fer una renovació total del patí de butaques oferint una major comoditat a l’espectador, el veritable protagonista del cinema Kubrick!

El Kubrick cinema està situat al carrer General Prim, núm. 7 de Vilafranca del Penedès.

La pel·lícula

L'hotel Marigold està prosperant quan dos nous viatgers, Guy i Lavinia, arriben a la recerca d'habitació. El problema comença en el moment que els comuniquen que només hi ha una habitació disponible. La resta d'hostes s'adonen de la tensió entre els dos viatges, i mentrestant, als passadissos de l'hotel comencen una infinitat de baralles i, com no, romanços.

Agraïment

Volem agrair als voluntaris i al personal del Kubrick l’ajuda i disposició que ens han prestat amb les persones més dependents i esperem que aquesta activitat pugui tenir molta continuïtat i sortir sovint a veure pel·lícules de tanta qualitat i actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...