dijous, 17 de març de 2016

CELEBRACIÓ DEL CENTENARI DE LA SRA. ÀNGELA BUSQUET GRIMAU A LA RESIDÈNCIA INGLADA VIA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈSAvui a la Residència Inglada Via hem tingut una festa molt emotiva. Hem celebrat el centenari de la senyora Àngela Busquet Grimau que va néixer tal dia com avui, el 17 de març del 1916 al Coll de la Barraca de Font-rubí.

La senyora Àngela ha estat acompanyada de molts residents, de la seva família, amics i també de la seva germana i tots l’han felicitat i li han entregat flors i regals.

En nom de l’Ajuntament de Vilafranca ha vingut el Sr. Raimon Gusi, Regidor de Cultura i de la Gent Gran de Vilafranca que també li ha entregat un ram de flors. També ens ha acompanyat el Sr. Francesc Sáez, Tècnic de la Regidoria de la Gent Gran.

En nom de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ha vingut la Sra. Pilar Farràs que ha entregat a la Sra. Àngela la medalla del centenari acompanyada d’un escrit de la Consellera Sra. Dolors Bassa i Coll.

La Residència ha obsequiat a la homenatjada amb un magnífic pastís d’Aniversari que han pogut degustar tots els assistents i brindar amb una copa de cava.

Des d’aquestes ratlles agraïm l’assistència de tots els que han fet possible aquest magnífic homenatge i sobre tot felicitar de tot cor a la senyora Àngela Busquet per la seva vitalitat i el seu entusiasme en el dia del seu centenari. 

Un exemple per a tots nosaltres !

La notícia a Ràdio Televisió de Vilafranca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...