dimarts, 24 de març de 2015

INAUGURAT EL CENTRE DE DIA I LA UNITAT DE PSICOGERIATRIA.


El passat dissabte dia 14 de març a la nostra Residència es va inaugurar el Centre de dia i la Unitat de Psicogeriatría, la qual es un espai d’acolliment residencial per a persones en situació d’alta dependència que a partir d’ara, se’ls hi podrà oferir un ambient acollidor i personalitzat per atendre les seves necessitats, amb un tracte molt específic.

La Residencia ja acull les persones en règim residencial però ara també ho farà en format de Centre de dia a totes aquelles persones grans de la comarca que ho puguin necessitar. Serà un servei d’acolliment diürn el qual complementarà l’atenció pròpia de la família. Un dels objectius serà mantenir i recuperat l’autonomia personal, tot donant suport a les famílies. S’oferirà el servei de dilluns a diumenges i amb aquella franja horària que li calgui a cada persona. Els horaris aniran des de les 8 del matí fins a les 20’30 del vespre.


Aquests dos nous serveis van ser inaugurats pel President de la Fundació Pinnae i de la Fundació Inglada Via, el senyor Martí Soler, per la Directora la senyora Marga Padullés, pel Regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca, el senyor Sebastià Jané i pel Tinent d’alcalde el senyor Joan Manel Monfort, a més del Sr. Jaume Munné com a President de la Creu Roja de l’Alt Penedès, pel Sr. Antoni Gistau Director de la Fundació Pinnae, entre d’altres personalitats representants de la Fundació, per familiars i usuaris del Centre, tècnics i professionals.


Abans de l’inici va tenir lloc un breu concert de jazz i es va finalitzar amb un refrigeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...