divendres, 16 de gener de 2015

FESTA DE REIS A LA RESIDÈNCIA


El passat dia 5 de gener, com  cada any,  hem celebrat la festa de Reis a la Residència Inglada Via. Ens han vingut a visitar ses Majestats amb els seus patges i han portat obsequis per a tots els residents.

El President del Patronat de la Fundació Inglada Via, el Sr. Martí Solé els ha donat la benvinguda i acte seguit han repartit regals per a tots.

Després d’acomiadar als Reis i per acabar de tenir una tarda lluida , hem pogut gaudir d’una esplèndida actuació del grup d’havaneres Xató de Vilafranca. Residents, famílies i professionals hem cantat amb ells, hem acompanyat les seves cançons i ens hem emocionat en molts moments.

Aquesta festa és una més de les que es programen anualment dins del pla d’activitats per tal que els residents de l’Inglada Via visquin totes les festes tradicionals com ho han fet tota la seva vida  i gaudeixin de tos els actes lúdics posibles.


Volem agraïr molt sincerament  a totes les persones que van participar a la festa la seva assistènica,  als Reis ,  patges,  acompanyants i molt especialmente al grup Xató per la seva col.laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...